* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

22 Νοεμβρίου 2013

Η Google γιορτάζει τα 50 χρόνια του Dr. Who

Με ένα καταπληκτικό, διαδραστικό παιχνίδι στο λογότυπό της, που προσκαλεί τους χρήστες να σώσουν τον Dr. Who, γιορτάζει η Google την επέτειο των 50 χρόνων από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της μακροβιότερης τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας.   

Πατώντας το κίτρινο 'Ο' του λογοτύπου, που έχει πάρει το τριγωνικό σχήμα του συμβόλου 'play', ο παίκτης επιλέγει την 8-bit, πιξελαρισμένη εκδοχή ενός από τους 11 ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον θρυλικό 'time lord' και καλείται να τον οδηγήσει σε λαβυρίνθους, αποφεύγοντας τα κακά ρομπότ Daleks.   

Το Σάββατο, πρόκειται να προβληθεί το επετειακό επεισόδιο της σειράς που ξεκίνησε το 1963, και βρίσκεται ήδη στον 11ο ηθοποιό, τον Matt Smith, που υποδύεται τον Dr. Who. 

Το επεισόδιο που θα έχει τίτλο "The Day of the Doctor" και θα προβληθεί ταυτόχρονα σε 84 χώρες.   Το Google doodle, που η φήμη λέει ότι οι εργαζόμενοι στην Google το ονόμασαν 'Whodle', θα κοσμεί σήμερα την homepage της Google σε όλες τις γλωσσικές της εκδοχές και θα ... φροντίσει για την μείωση της παραγωγικότητας σε ολόκληρο τον πλανήτη.  

 Keep Doctorin' the Tardis!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου