* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

17 Μαΐου 2014

«The Big Bang Theory» ... Bazinga !!!

THE BIG BANG THEORY POSTER
ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ
Είναι μία από τις πιο διάσημες και πετυχημένες σειρές στην ιστορία της μικρής οθόνης με εκατομμύρια φαν ανά τον πλανήτη. Ακόμη και όσοι δεν την παρακολουθούν γνωρίζουν τον Σέλντον και την παρέα του. Πολυβραβευμένη στα ΕΜΜΥ, τιμημένη με μία Χρυσή Σφαίρα, και με δεκάδες ακόμη διακρίσεις και υποψηφιότητες, το «The Big Bang Theory» σύστησε στο ευρύ κοινό τον παρεξηγημένο κόσμο της geek society και έφερε την δικαίωση των nerds!
THE BIG BANG THEORY 2
Και παρόλο που πιστεύαμε μετά από επτά σεζόν – με την 7η να ολοκληρώνεται το Μάιο- ότι πλέον γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για την πολυαγαπημένη μας τηλεοπτική παρέα, οι δημιουργοί της σειράς Τσακ Λόρι και Μπιλ Πρέιντι, ο showrunner Στιβ Μολιάρο και ο τακτικός γκεστ «καθηγητής Πρωτόνιος», ο ηθοποιός Μπομπ Νιούχαρτ, αποκαλύπτουν νέα απολαυστικά και ενδιαφέροντα fun facts από το λατρεμένο μας «The Big Bang Theory».
The Proton Resurgence
Πως βγήκε η διάσημη πλέον ατάκα «bazinga!» του Σέλντον; Τι σχέση έχει το «Game of Thrones» με το «The Big Bang Theory»; Σε ποια απομακρυσμένη περιοχή του πλανήτη έχει φτάσει η χάρη τους; Τα… μεγάλα μυαλά πίσω από την σειρά που αποτελεί πλέον κομμάτι της pop culture, αποκάλυψαν σ’ ένα πρόσφατο event κάποιες μικρές αλλά πολύτιμες λεπτομέρειες.
Η προέλευση του bazinga έχει να κάνει με ένα..φρούτο!
FIRST BAZINGA SCENE
Ο πρώην σεναριογράφος της σειράς Στίβεν Ενγκελ, συνήθιζε να λέει «bazinga» αντί για «I got you» («σε τσάκωσα») στα πλαίσια ενός αστείου που ξεκίνησε στα γραφεία των σεναριογράφων όταν ανακαλύφθηκε ένα μισοφαγωμένο γκρέιπφρουτ και που κάποιος είχε προσπαθήσει να ενώσει ότι είχε απομείνει απ’ αυτό ώστε να φαίνεται ολόκληρο. Η ατάκα τους «κόλλησε» τόσο πολύ, που ένας άλλος σεναριογράφος πρότεινε να την εντάξουν στη σειρά. Τα υπόλοιπα… είναι τηλεοπτική ιστορία!
Πως συνδέεται το «The Big Bang Theory» με το «Game of Thrones»;
The Russian Rocket Reaction
Ο Μπιλ Πρέιντι αποκάλυψε πως ετοιμάζεται ένα επεισόδιο με θέμα τον ματωμένο γάμο («Red Wedding») της θρυλικής πλέον σειράς του HBO, για να συμπληρώσει ο Τσακ Λόρι χαριτολογώντας πως «το Big Bang δεν μπορεί να συναγωνιστεί το Game of Thrones». Ανυπομονούμε να διεκδικήσει ο Σέλντον τη θέση του στο… Γουέστερος!
Το μέλλον της σειράς είναι κυριολεκτικά άγνωστο
CHUCL LORRE, BIG BANG CAST, WALK OF FAME
Αν και το CBS έσπευσε ήδη από τα μέσα Μαρτίου να ανανεώσει για ακόμη τρεις σεζόν το «Big Bang», οι δημιουργοί και οι παραγωγοί της υπερεπιτυχημένης σειράς ομολογούν ότι δεν έχουν κάποιο γενικό μεγάλο σχέδιο. Αν και δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες που τους δίνονται για τους χαρακτήρες στο μέλλον, όλοι συμφώνησαν με την απάντηση του Τσακ Λόρι σε ερώτηση που δέχθηκε στο event, σχετικά με το storyline της επόμενης σεζόν : «εδώ δεν έχουμε ακόμη της επόμενης εβδομάδας».
Το «The Big Bang Theory» έχει θαυμαστές στο Βόρνεο!
BIG BANG CAST ANS SERIES CREATORS, LORRE, PRADY
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Βόρνεο, ένα παρθένο τροπικό νησί , το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο, που βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή της ΝΑ Ασίας και είναι πασίγνωστο για την ζούγκλα του, ο  δημιουργός της σειράς Τσακ Λόρι, είχε μια έκπληξη δείχνοντας την ταυτότητά του στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.  Όταν ο υπάλληλος διάβασε το όνομα, απλά τον κοίταξε και είπε με θαυμασμό: «The Big Bang Theory».
Καθηγητής Πρωτόνιος = Τζίμινι Κρίκετ
SHELDON, PROFESSOR PROTON, LEONARD
Ο καθηγητής Πρωτόνιος/Αρθουρ Τζέφρις, πάλαι ποτέ οικοδεσπότης παιδικής επιστημονικής εκπομπής και ήρωας του Σέλντον, είναι «σημαντικό κομμάτι της σειράς» αποκάλυψε ο Τσακ Λόρι. «Είναι μέντορας και καθοδηγητής του». Περισσότερα θα μάθουμε γι΄ αυτό στο «The Proton Transmogrification» που θα προβληθεί στην Αμερική την Πρωτομαγιά.
Το «The Big Bang Theory» σε τηλεοπτικούς αριθμούς
THE BIG BANG THEORY
Το «The Big Bang Theory» που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007, ανήκει δικαιωματικά στην κατηγορία αυτών που ονομάζουμε «σειρές-φαινόμενο». Είναι η νούμερο 1 κωμική σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης από το διάστημα 2010-2011 και παραμένει στην κορυφή στο είδος της κωμωδίας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στις βασικές ηλικιακές κατηγορίες. Τη φετινή σεζόν είχε 19,79 εκατομμύρια μέσο όρο τηλεθέασης με 6,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ηλικίες 18-49, 7,8 εκατομμύρια στους 25-54 και 4,5 εκατομμύρια στο ηλικιακό γκρουπ 18-34, πράγμα που την κατατάσσει στο τηλεοπτικό show με την υψηλότερη τηλεθέαση για μη αθλητικό πρόγραμμα για τις παραπάνω ηλικίες. Εχει κερδίσει μέχρι σήμερα 24 βραβεία και άλλες 80 υποψηφιότητες ενώ είναι η πιο ακριβή σειρά για διαφημίσεις μετά το «The Walking Dead» της καλωδιακής.

Πηγή http://liberty-news.gr/

Βάλια Μπουγιουκλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου