* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

1 Νοεμβρίου 2014

Η Microsoft παραχωρεί απεριόριστο χώρο στο OneDrive

Η Microsoft ανακοίνωσε πως όλοι οι συνδρομητές του Office 365 θα αποκτήσουν σταδιακά απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο Microsoft OneDrive, χωρίς επιπλέον κόστος. Αρχικά, η άρση του ορίου στην διαθέσιμη χωρητικότητα αφορά τους συνδρομητές Office 365 Home, Personal και University, χωρίς ωστόσο να είναι άμεση. Η Microsoft καλεί τους συνδρομητές των προγραμμάτων αυτών να υποβάλλουν αίτημα να προηγηθούν από το https://preview.onedrive.com/, αφού η διαδικασία αναμένεται να χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί.

Ως τώρα, με ετήσια συνδρομή 69 ευρώ, οι συνδρομητές του Office 365 για Οικιακή Χρήση (σε έναν υπολογιστή και σε μια ταμπλέτα) είχαν 1ΤΒ στο OneDrive.

Το 2015 οι συνδρομητές των προγραμμάτων OneDrive for Business θα έχουν επίσης απεριόριστο χώρο στην cloud υπηρεσία φιλοξενίας και συγχρονισμού αρχείων της Microsoft. Η σχετική ενημέρωση θα γίνει από τη ιστοσελίδα Office 365 Roadmap. 

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους παροχής της υπηρεσίας OneDrive στην διεύθυνση http://www.microsoft.com/privacystatement/el-gr/office/default.aspx(στην ελληνική γλώσσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου