* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

5 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτές είναι οι 10 ιστοσελίδες που οδηγούν στην απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και την καλλιέργεια των ταλέντων σου.

diaforetiko.gr : 877221 idea Αυτές είναι οι 10 ιστοσελίδες που θα σε κάνουν ξεφτέρι στα πάνταΤο Internet αποτελεί πλέον, εδώ και καιρό μια αστείρευτη, πανίσχυρη πηγή γνώσης και έμπνευσης.


Πιστεύεις ότι εκμεταλλεύεσαι το μέγιστο των δυνατοτήτων του για να μάθεις κάτι καινούριο ή να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε απασχολούν;

Το Top Tips αναλαμβάνει να συλλέξει και να σου δείξει τους ψηφιακούς δρόμους που οδηγούν στην απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και την καλλιέργεια των ταλέντων σου.

Τι χρειάζεσαι λοιπόν για να γίνεις ξεφτέρι στα πάντα, κάθε μέρα και λίγο περισσότερο; Τα παρακάτω σάιτ και μια ταχύτατη σύνδεση σαν το OTE VDSL, για ταυτόχρονο σερφάρισμα στο σπίτι, είναι μια καλή αρχή. Φύγαμε, λοιπόν!
BBC – FUTURE



Κάθε μέρα, νέα, ρεπορτάζ, παράξενα και αναλύσεις που αφορούν στο μέλλον, αναλαμβάνουν να διευρύνουν την αντίληψή σου για τα επερχόμενα.
YouTube – EDUCATION



Ίσως το καλύτερο κανάλι εκπαιδευτικού περιεχομένου στο YouTube. Είτε είσαι μαθητής ή μαθήτρια, ή απλά έχεις μόνιμη δίψα για μάθηση, θα κολλήσεις!
The Guardian – LONG READ



Καθημερινά, μια ενδελεχής ανάλυση σε ένα νέο που αφορά την επικαιρότητα (και όχι μόνο) που θα σου “ανοίξει τα μάτια”. Με την εγκυρότητα του The Guardian, φυσικά.
Reddit – INSIGHTFUL QUESTIONS

“Γιατί o λεγόμενος δυτικός κόσμος αποθεώνει την κουλτούρα των celebrities;”, “Γιατί το ανθρώπινο είδος έχει έμφυτη την ανάγκη για επικοινωνία;” – Αυτά είναι μερικά από τα “διορατικά ερωτήματα” που βρίσκουν απάντηση μέσα από ένθερμες συζητήσεις, σε αυτή την διδακτική και… διορατική υποενότητα του Reddit.
CREATIVE LIVE



Ένα online πανεπιστήμιο για δημιουργικά επαγγέλματα, που είναι ανοικτό 365 μέρες το χρόνο και προσφέρει (και) δωρεάν μαθήματα μουσικής παραγωγής, δημιουργικής γραφής, design, φωτογραφίας και βίντεο. Κι όμως, υπάρχει!
QUORA



Σου γεννιούνται ερωτήσεις, σοβαρές, τρελές ή επιστημονικές που το Internet αδυνατεί να στις απαντήσει; Μόλις βρήκες το κατάλληλο σάιτ που με μια εγγραφή και το ποστάρισμα της ερώτησής σου, θα κάνει το παν για να σ’ την απαντήσει. Δοκίμασέ το.
Digital Photography School



Εάν αγαπάς τη φωτογραφία και θες να την εξελίξεις σε επάγγελμα ή σοβαρό χόμπι, εκμεταλλεύσου τον πλούτο γνώσης που σου προσφέρει εντελώς δωρεάν το Digital Photography School.
BRAIN PICKINGS



To Brain Pickings είναι το πνευματικό τέκνο της Maria Popova, δημοσιογράφου του Wired και των New York Times, που συγκεντρώνει άρθρα και αναλύσεις για μια πληθώρα θεμάτων που δεν θα βρεις στα mainstream media.
M.I.T. – OPEN COURSEWARE



Ήξερες ότι ένα από τα πιο ισχυρά πανεπιστήμια του κόσμου, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, ανοίγει τις πόρτες του ως online ανοιχτό πανεπιστήμιο; Εμπλούτισε τις γνώσεις σου σε μια πληθώρα ειδικοτήτων, εντελώς δωρεάν, με μερικούς από τους καλύτερους καθηγητές του κόσμου.
MENTAL_FLOSS



Βάλε τις γνώσεις σου σε δοκιμασία με απίστευτα κουίζ, ακόνισε τη σκέψη σου και μάθε κάτι καινούριο κάθε φορά που επισκέπτεσαι αυτό το σάιτ-θησαυρό. Είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου