* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

25 Οκτωβρίου 2015

Η Nike θα κυκλοφορήσει τα Air Mag από «Επιστροφή στο Μέλλον 2» !

Η Nike θα κυκλοφορήσει τα Air Mag με Power Laces που είχαμε δει στην ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον 2» Το 2011 είχαν κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τα Nike Air Mag, τα παπούτσια που φορούσε ο χαρακτήρας Marty McFly στην ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον 2».
Βασική διαφορά όμως των παπουτσιών που πωλήθηκαν με αυτά που προβλήθηκαν στην ταινία είναι ότι δεν διέθεταν power laces, τα κορδόνια που σφίγγουν αυτόματα με το που φοράει το άτομο τα παπούτσια. Ωστόσο, η εταιρία είχε υποσχεθεί ότι θα κατασκευάσει παπούτσια με την εν λόγω τεχνολογία το 2015, όπως και έκανε άλλωστε.

Τα καινούρια Nike Air Mag είναι πανομοιότυπα εξωτερικά με τα Air Mag που είχαν κυκλοφορήσει το 2011, με σημαντική διαφορά όμως ότι πλέον ενσωματώνουν έναν μηχανισμό, ο οποίος σφίγγει τα κορδόνια αυτόματα, τη στιγμή που εισέρχονται τα πόδια. Μάλιστα, η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα σε περίπτωση που τελειώσουν οι μπαταρίες.

Στις 21 Οκτωβρίου 2015 λοιπόν, την ημερομηνία στην οποία ταξιδεύουν οι χαρακτήρες της ταινίας«Επιστροφή στο Μέλλον 2», η Nike παραχώρησε το πρώτο ζευγάρι των καινούριων Air Mag στον Michael J. Fox, πρωταγωνιστή της ταινίας, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο χρησιμοποιεί τα εν λόγω παπούτσια.


Να σημειωθεί ότι τα καινούρια Air Mag θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία για την απόκτησή τους, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο ίδρυμα Michael J. Fox το οποίο διενεργεί έρευνες για τη νόσο του Πάρκινσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου