* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

26 Ιουνίου 2016

Στην Παρέλαση Υπερηφάνειας γιορτάζετε αυτό που είστε και αυτούς που αγαπάτε.

Σε πολλά μέρη του κόσμου, πολλές λεσβίες και πολλά ομοφυλόφιλα, αμφιφυλόφιλα, διεμφυλικά και queer άτομα δεν έχουν ίσα δικαιώματα και δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Σε περισσότερες από 70 χώρες, θεωρείται έγκλημα το να είσαι ομοφυλόφιλος.. Ακόμα και σε χώρες με πλήρη νομική ισότητα, πολλά άτομα ΛΟΑΤΚ αντιμετωπίζουν διακρίσεις ή βία επειδή εκφράζονται ελεύθερα.

Καθώς τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚ αμφισβητούνται σε όλο τον κόσμο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα υποστήριξης και να διεκδικήσουμε ισότητα και ελευθερία έκφρασης για όλους. Ας φέρουμε την Παρέλαση Υπερηφάνειας κοντά σε εκείνους που δεν μπορούν να παρελάσουν.

Αυτό το καλοκαίρι, καταγράφουμε Παρελάσεις Υπερηφάνειας σε όλο τον κόσμο με κάμερες 360°. Συνεργαζόμαστε με τις κοινότητες των ΛΟΑΤΚ για να προσκαλέσουμε όσους δεν μπορούν να παρελάσουν, έτσι ώστε να γιορτάσουν την υπερηφάνεια με έναν νέο τρόπο, χρησιμοποιώντας την εικονική πραγματικότητα και το Google Cardboard.

Μαζί για την ισότητα

Είτε πρόκειται για μια τοποθέτηση κατά των διακρίσεων στα αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι είτε για την πρώτη εταιρεία που παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε διεμφυλικούς υπαλλήλους, δείχνουμε πάντα την ισχυρή αφοσίωσή μας στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚ.
Παρελαύνουμε μαζί. Για την ισότητα. Για το δικαίωμα να αγαπάς όποιον επιλέγεις εσύ. Για αγαπημένες οικογένειες κάθε μορφής. Για το δικαίωμα να χρησιμοποιείς την τουαλέτα που αντιστοιχεί στο φύλο σου. Επειδή η υπερηφάνεια δεν έχει όρια.
Πιστεύουμε στην #prideforeveryone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου