* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

19 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσιάζει τα νέα Windows η Microsoft

Σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ στις 30 Σεπτεμβρίου η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας, διαδικτύου και ηλεκτρονικών συσκευών Microsoft θα παρουσιάσει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows για ηλεκτρονικούς υπολογιστές γραφείου, σύμφωνα με ανακοίνωση της.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η εταιρεία θα παρουσιάσει μια έκδοση των Windows ,ενώ αναμένεται να αναλυθούν όλα τα νέα στοιχεία που θα φέρει η νέα έκδοση στους χρήστες και τις επιχειρήσεις.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο λειτουργικό σύστημα δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, ωστόσο με δεδομένο ότι μεσολαβούν δύο εβδομάδες έως την εκδήλωση σύντομα αναμένονται περισσότερες σχετικές ειδήσεις.
Την ίδια ώρα, η εταιρεία προχώρησε σε μια κίνηση-ματ. Ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τη σουηδική Mojang, η οποία έχει λανσάρει το δημοφιλές ηλεκτρονικό παιχνίδι Minecraft, έναντι ποσού που φτάνει τα 2,5 δισ. δολάρια, δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, 1,93 δισ. ευρώ.
Το παιχνίδι Minecraft, ήδη, έχει πουλήσει 54 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν διάφορα κτίρια, με τουβλάκια σε στυλ Λέγκο, ενώ μπορούν, επίσης, να εξερευνήσουν τεράστιες περιοχές και να εμπλακούν σε συγκρούσεις με άλλους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου