* Studio Enigma. The Classic 80's Italo Disco/Euro Disco/Synth Pop Web Radio *

26 Απριλίου 2015

Για πάντα 80's - (Οι αναμνήσεις δεν θα είναι παρελθόν αλλά ο δρόμος για το μέλλον)


Είναι μια δεκαετία που έμεινε ανεξίτηλη στο μυαλό και στην καρδιά.
Ο κόσμος είχε μια διαφορετική κουλτούρα που σήμερα πολλοί νοσταλγούν. Μια δεκαετία που θαρρείς πως επέστρεφε από το τόσο μακρινό μέλλον. Οι άνθρωποι ακτινοβολούσαν από φως και χόρευαν ασταμάτητα.

Τα μαγικά τετράγωνα της πίστας και οι Ντισκομπάλες έπαιζαν με τα χρώματα συμπαρασύροντας όλους σε αυτήν την τόσο μαγική όαση. Η μουσική ήταν βγαλμένη από θεούς που το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν ήταν 12, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες… σαν μαζεμένα ξωτικά που διοχέτευαν όλο το φως, για να δείξουν πόσο πολύτιμα ήταν όλα αυτά που έκαναν τους ανθρώπους, να γελούν να χορεύουν και να ζουν όπως πρόσταζε η εποχή.

Ήταν η εποχή των αναμνήσεων των καλύτερων στιγμών και της ανεμελιάς, του σεβασμού του ήθους και του επιπέδου, ήταν η εποχή που όσοι την άδραξαν δεν τους πρόδωσε ποτέ. θα την κουβαλάνε μια ζωή μέσα τους γιατί τους χάρισε το καλύτερο πράγμα. 

Οι αναμνήσεις θα παίρνουν συνεχώς σάρκα και οστά και θα έρχονται στο προσκήνιο, οι αναμνήσεις δεν θα είναι παρελθόν αλλά ο δρόμος για το μέλλον, και οι άνθρωποι που την έζησαν θα δίνουν την σκυτάλη στην νεότερη γενιά μέσα από ιστορίες παλιές και μουσικά ακούσματα αδαμάντινων στιγμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου